Fındıklı Belediye Başkanı Özbalaban:

Fındıklı Belediye Başkanı Özbalaban: Hava şartlarına göre mahallelerde yol çalışmalarını sürdüreceğiz


RİZE (A.A) - Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, Hava şartlarına göre mahallelerde yol çalışmalarını sürdüreceğiz dedi.
     Özbalaban, yaptığı açıklamada, vatandaşların daha iyi ulaşım sağlamaları için yol betonlama çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, herkesin hak ettiği hizmeti eşit şekilde alacağını kaydetti.
     Yıl boyunca mahallelerdeki bozuk yollara betonlama çalışması yaptıklarını ifade eden Özbalaban, Aksu Mahallesi Kube mevkisinde 660 metre yol ve Sahil Mahallesi Uzunlar mevkisinde 300 metre yolun betonlanması tamamlanmış ve Yeni Mahalle Paçva mevkisi ile Ilıca Mahallesi Esentepe mevkisinde betonlama çalışmalarına başlanmıştır. Hava şartlarına göre mahallelerde yol çalışmalarını sürdüreceğiz dedi.
     Görevde kaldığı sürede ilçenin yol sorunu diye bir probleminin kalmayacağını kaydeden Özbalaban, şöyle konuştu:
     Zor şartlarda da olsa halkımıza hizmet etmek görevimiz. Fen İşleri birimlerimizin yoğun çalışmalarıyla hizmete en çok ihtiyacı olan yerlere hizmeti götürüyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana parke, beton yol ve asfalt çalışmasına büyük önem verdik. Beton yol çalışmasının yanında yakın bir zamanda Cumhuriyet Caddesi ve Muammer Çiçekoğlu caddelerinde granit kaldırım ve granit küptaş yol çalışmalarımız da başlayacaktır. Halkımıza hizmet için varız, hizmet etmeye de devam edeceğiz
    
     Muhabir:Zekeriya Sarıhan
<< Önceki Haber Fındıklı Belediye Başkanı Özbalaban: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER