Finikede ilçe koordinasyon toplantısı yapıldı

Finikede ilçe koordinasyon toplantısı yapıldı


ANTALYA (A.A) - Finike Kaymakamı Mesut Yakuta başkanlığında ilçe koordinasyon toplantısı yapıldı.
     Devlet Su İşleri Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Sahilkent Belediye Başkanı Ömer Çırpar, Hasyurt Belediye Başkanı Muammer Genç, Turunçova Belediye Başkanı Mehmet Salur, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hüseyin Özbek, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri katıldı.
     Yakuta, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçeye yapılan hizmetleri değerlendirdi, yapılacak hizmetlerle ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Kaymakamlık binasında bulunan tüm kurumların yer sıkıntısı yaşadıklarını dile getiren Yakuta, yeni adliye binasının yapılmasıyla bu sıkıntının biraz olsun hafifleyeceğini ümit ettiklerini belirtti.
     Finikenin belde belediyeleriyle birleşmesiyle yaklaşık 50 bin nüfuslu bir ilçe olacağını vurgulayan Yakuta, Belediyelerin birleşmesi, hizmetlerin tek merkezden yönetilmesi bazı kurumlarımıza ek sıkıntılar getirebilir ancak çalışmalarımız bu sıkıntıların yaşanmaması yönünde. Şu ana kadar yapılan ve yapılması için takip ettiğimiz projelerimiz var. İlçemize yapılan ve yapılacak tüm hizmetler, halkımızın refah ve mutluluğu içindir dedi.
     Dülgeroğlu da belediye olarak yapılan ve yapılması planlanan projeleri anlattı. Belediyelerin birleşmesiyle oluşacak hizmet talebi yoğunluğunun aşılması içinde bazı projeler olduğunu anlatan Dülgeroğlu, yaptıkları tüm hizmetlerin ilçe halkının yararına, ilçenin gelişmesine katkı sağlaması yönünde olduğunu kaydetti.
     Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Konak da hastane yönetimi olarak bazı çalışmalar yaptıklarını, bundan sonra da her şeyin daha iyi ve daha güzel olması için çaba sarf edeceklerini söyledi. Konak, mevcut hastanede yatak sayısının 75 olduğunu, yeni yapılacak hastaneyle bunun 100e çıkartılacağını bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Finikede ilçe koordinasyon toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER