Finike Meslek Yüksek Okulu (MYO) da

Finike Meslek Yüksek Okulu (MYO) da mezuniyet töreni


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi Finike Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Metin Göksel Akpınar, Toplumların gücü insan kalitesi ve kantitesi ile ölçülüyor. Toplumsal düzeyde yasam gücünün geliştirilmesinde ise eğitim çok önemli bir misyon üstleniyor dedi.
     Finike Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen törende öğrenimini tamamlayan 270 öğrenci, mezun olmanın heyecan ve sevincini yaşadı. Törene, Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Akdeniz Üniversitesi Finike MYOda görevli akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.
     Finike Meslek Yüksek Okulu Müdürü Akpınar, törende yaptığı konuşmada, Toplumların gücü insan kalitesi ve kantitesi ile ölçülüyor. Toplumsal düzeyde yasam gücünün geliştirilmesinde ise eğitim çok önemli bir misyon üstleniyor dedi.
     Bilim ve teknolojik yenilikleri en etkin şekilde kullanan toplumların avantajlı olduğunu söyleyen Akpınar, Akdeniz Üniversitesinin ulusal ve uluslararası alanlarda elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını kaydetti.
     Kuruluşunun 30uncu yılını kutlayan Akdeniz Üniversitesinin dünya üniversitesi olma yolundaki hedeflerini bir bir gerçekleştirdiğine dikkati çeken Akpınar, fakülteleri, meslek yüksek okulları ile bir bütün halinde başarıya yürüyen bir topluluğun üyesi olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.
     Okul birinciliği derecesi Deniz ve Liman İşletmeciliği Bölümü öğrencisi Soner İstinin ödülünü kaymakam Gökhan Görgülüarslan verdi.
     Tören sonunda öğrenimini tamamlayan 270 öğrenci keplerini havaya atarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.
    
     Muhabir: Fatma Söğüt / Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Finike Meslek Yüksek Okulu (MYO) da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER