Fırın denetimleri sürüyor

Fırın denetimleri sürüyor


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayının yaklaşmasıyla ekmek fırınlarına yönelik denetimlerini artırdı.
     Denizli Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Akbulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, fırınlarda istenilen şartların yerine getirilinceye kadar denetimlerin süreceğini belirtti.
     Akbulut, Amacımız, vatandaşlara sağlıklı ve kurallara uygun olarak üretilmiş ekmeğin ulaştırılmasını sağlamaktır. Halk sağlığını ilgilendiren konularda kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Ramazan ayı boyunca gıda maddesi üretilen, satılan ve tüketilen yerlerde denetimler aralıksız devam edecek dedi.
     Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler fırın denetimlerini sürdürerek belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içerisinde kalan tüm fırınlarda çalışanların ve iş yerinin temizliği, iş gömleği giyilmesi, ekmek kasalarının temizliği, ekmek gramajı gibi konularda denetimlerini sürdürecek.
     Ekiplerin, 16 işyeri hakkında çalışanların iş gömleği giymemesi, temizliğe dikkat edilmemesi gerekçeleriyle işlem yaptıkları, 7 fırının ihtar aldığı belirtildi.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek/Senem Yazıcı
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Fırın denetimleri sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER