Formula 1 pilotu Coulthard, Bursaya geliyor

Formula 1 pilotu Coulthard, Bursaya geliyor


BURSA (A.A) - Dünyaca ünlü Formula 1 pilotu David Coulthard, bu yıl ikincisi düzenlenecek Türkiye Otomotiv Sektöründe 2. Ar-Ge Proje Pazarı ve 2. Komponent Tasarım Yarışması için Bursaya gelecek.
     Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliğinden (OİB) yapılan yazılı açıklamaya göre, Ekonomi Bakanlığının desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğünde, OİB tarafından 17-18 Nisanda Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde (AKKM) düzenlenecek yarışmada, final heyecanı yaklaştı.
     Program çerçevesinde, şampiyon Formula 1 pilotu David Colthard, "İnovasyon Şifresi" kitabının yazarı Tom Kelly, "Zihni Sinir" projelerinin yaratıcısı İrfan Sayar ve şair Sunay Akının katılarak konuklarla söyleşeceği etkinlikler gerçekleştirilecek.
     Otomotiv endüstrisi adına özgün ve yenilikçi tasarımların geliştirilmesi, inovatif proje önerilerinin sanayici ve ihracatçılar ile buluşturulması ve bu projelerin ortaklığa dönüştürülmesini hedefleyen proje pazarı ve yarışmaya OİB Başkanı Orhan Sabuncu ev sahipliği yapacak.
     2. Ar-Ge Proje Pazarı ve 2. Komponent Tasarım Yarışmasına, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşinin de katılacağı bildirildi.
    
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Formula 1 pilotu Coulthard, Bursaya geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER