Fotoğraf sanatçısı Bölükbaşıdan Eskişehirde sergi

Fotoğraf sanatçısı Bölükbaşıdan Eskişehirde sergi


ESKİŞEHİR (A.A) - Fotoğraf sanatçısı Kayıhan Bölükbaşı, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Fotoğraf Sergisinin 9uncusu Eskişehir Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açtı.
     Serginin açılışına gelen sanatseverlerle ilgilenen Bölükbaşı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1975 yılından bu yana fotoğraf çektiğini belirterek, fotoğrafçılığın teknolojiye yenik düştüğünü ve kendisinin de 2006 yılından bu yana dijital makinelerle çekim yaptığını kaydetti.
     Sergilenen fotoğraflardan bazılarını çekebilmek için sabaha kadar beklemek zorunda kaldıklarını ifade eden Bölükbaşı, şöyle konuştu:
     Eskişehirde 9uncu sergimizi açtık. Bu projemizi 15e tamamlayacağız. Yurt dışında da şu ana kadar Londra ve Barcelonaya gittik. Aralık ayında ise İrlandanın başkenti Dublinde İstanbul fotoğraflarını sergileyeceğiz. Bu projemiz tamamlandıktan sonra gittiğim şehirlerin fotoğraflarından oluşan ayrı bir sergi açmak istiyorum. Eskişehir de bu projemde yer alacak. Bu yüzden sergi süresince Eskişehiri gezerek fotoğraf çalışması yapacağım.
     Sergi, 29 Eylüle kadar gezilebilecek.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Fotoğraf sanatçısı Bölükbaşıdan Eskişehirde sergi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER