FÜ BESYOdan anlamlı proje

FÜ BESYOdan anlamlı proje -Zihinsel Engelli Çocuklar ile Kimsesiz Çocukların Sporla Hayatı Paylaşma Projesi kapsamında çocuklara çeşitli alanlarda eğitim verilecek


ELAZIĞ (A.A) - Fırat Üniversitesi (FÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından hazırlanan ve Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında kabul edilen Zihinsel Engelli Çocuklar ile Kimsesiz Çocukların Sporla Hayatı Paylaşma Projesinin açılış toplantısı gerçekleştirildi.
     FÜ BESYO Müdürü ve proje yöneticisi Doç. Dr. Yüksel Savucu, FÜ Spor Salonunda düzenlenen açılış toplantısında yaptığı konuşmada, amaçlarının zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklara, düzenlenecek etkinliklerle toplumun birer parçası oldukları hissettirmek olduğunu belirtti. Savucu, proje kapsamında çocuklara spor, el sanatları, tiyatro gibi farklı aktivite alanlarında eğitim verilerek, beceri kazandırılacağını kaydetti.
     Toplantıya katılan Elazığ Valisi Muammer Erol, FÜ Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, konuşmaların ardından zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklara etkinliklerde kullanacakları araç ve gereçleri dağıttı.
    
     Muhabir: Bestami Bodruk / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber FÜ BESYOdan anlamlı proje Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER