Futbol

Futbol -Bursaspor kaptanı Erdoğan: "Orduspor maçını kazanıp, hem yerimizi korumak hem de Beşiktaşın olası puan kaybında 3. sıraya oturmak için sahaya çıkacağız"


BURSA (A.A) - Bursasporun kaptanı Ömer Erdoğan, yarın deplasmanda oynayacakları Orduspor maçıyla ilgili, "Orduspor maçını kazanıp, hem yerimizi korumak hem de Beşiktaşın olası puan kaybında 3. sıraya oturmak için sahaya çıkacağız" dedi.
     Orduya hareket etmeden önce Özlüce Tesislerinde açıklamalarda bulunan Erdoğan, ligin bitimine 3 maçın kaldığını hatırlattı.
     Yarın deplasmanda oynayacakları Orduspor maçında, rakip takımın ligde kalmak için mücadele edeceğini vurgulayan Erdoğan, "Matematiksel olarak hala şansları var. Biz de Orduspor maçını kazanıp, hem yerimizi korumak hem de Beşiktaşın olası puan kaybında 3. sıraya oturmak için sahaya çıkacağız. En az puan kaybeden takım daha avantajlı olacak ve biz de en az puan kaybını yaşamak istiyoruz" diye konuştu.
     Bu arada Erdoğan, 36. yaş gününü, Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcı, teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla pasta keserek kutladı.
    
     Muhabir: Cem Şan / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER