Futbol

Futbol -(A) Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Ligde yer alan kulüplerin altyapı sorumluları ile bir araya geldi


İSTANBUL (A.A) - (A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Ligde yer alan kulüplerin altyapı sorumluları ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi.
     Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Le Meridien Oteldeki değerlendirme toplantısına Avcının yanı sıra TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas ile Futbol Gelişim Direktörlüğünden (FGD) Cezmi Turhan ve Serbülent Şengün de katıldı.
     Abdullah Avcının toplantıda yaptığı konuşmada, hem kulüp altyapısında, hem de genç milli takımlarda görev yapmış biri olarak, altyapı eğitimine ve eğitimciliğine büyük önem verdiğini, mesailerinin önemli bir kısmını altyapılara ve genç milli takımlara harcadıklarını ifade ettiği kaydedildi.
     Ayrıca Tolunay Kafkasın, 2013-2014 sezonunda hayata geçmesi planlanan Gençlik Gelişme Liglerinin yeni yapısıyla ilgili bir sunum gerçekleştirdiği aktarıldı.
    
     Muhabir: Emrah Oktay / Bülent Aslan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER