Futbol

Futbol -Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Alak: -İlk hazırlık maçımızda, ligin ikinci yarısı için umut verici bir görüntü sergiledik


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, İlk hazırlık maçımızda, ligin ikinci yarısı için umut verici bir görüntü sergiledik dedi.
     Alak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalyada sürdürdükleri ligin ikinci yarı hazırlıkları kapsamında dün Bulgaristanın FC Pirin takımıyla hazırlık maçı yaptıklarını ve bu maçı farklı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Bir kaç hazırlık maçı daha yapacaklarını ifade eden Alak, Antalyada çok iyi bir çalışma ortamında ligin devre arasını iyi hazırlanarak geçirmek istiyoruz. İlk hazırlık maçımızda, ligin ikinci yarısı için umut verici bir görüntü sergiledik. Lige iyi başlayarak önümüze koyduğumuz hedeflerimize haddimizi bilerek ilerlemek istiyoruz. Bir kaç hazırlık maçı daha oynayarak 12 Ocakta Karabüke döneceğiz diye konuştu.
     Alak, devre arasında iki transfer yaptıklarını ve bir transfer daha düşündüklerini, bunun içinde oluşturulan komitenin çalıştığını kaydetti
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER