Futbol

Futbol -Akhisar Belediyesporun Antalya kampı sona erdi


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Akhisar Belediyesporun Antalya kampı sona erdi.
     Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 27 Aralıkta Antalyanın Side ilçesinde başlayan 13 günlük kamp programını sonlandırarak, Manisaya döndüklerini ve yarın akşam oynanacak Medical Park Antalyaspor maçını beklediklerini söyledi.
     Medical Park Antalyaspor maçının büyük önem taşıdığını vurgulayan Eryüksel, Hedefimizde 3 puan var. Maça ilk yarıdaki kadromuzla çıkacağız. Kimseden çekincemiz yok. Sahadan galip ayrılan taraf olmak istiyoruz dedi.
     Eryüksel, 3 genç futbolcuyla transfer görüşmesi yaptıklarına değinerek, Şu ana kadar Zenke ile görüştük ancak Nancy takımı diğer iki forvetini gönderdiği için Zenkeyi satmaktan son anda vazgeçti. Zaten şu an yabancı ve yerli 3 genç futbolcuyla görüşmelerimiz sürüyor. Takımımıza genç ve dinamik futbolcular gerekiyor. Bu hafta sonu o isimleri de açıklayacağız diye konuştu.
     İlk yarının ikinci maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat olan golcü oyuncu Bikokonun sağlık durumunun düzelmeye başladığını dile getiren Eryüksel, Akhisar Belediyesporun gol silahlarından biri olan futbolcunun, ikinci yarıda en az 8-9 maçta forma giymesini beklediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Özdemir / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER