Futbol

Futbol -Kayserispor, Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı -Futbolcu Ceyhun Gülselam: Galatasaray karşısında da iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor, haftasonu sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.
     Kadir Has Tesislerindeki antrenman, teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde gerçekleştirildi. Antrenmana sakatlığı bulunan Steinsson ile izinli olan Zurab ve Simic katılmazken, Salih Dursun ise takımdan ayrı koşu yaptı.
     Ligin devre arasında Galatasaraydan sezon sonuna kadar kiralanan futbolcu Ceyhun Gülselam antrenmandan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray maçının zor geçeceğini söyledi.
     Takımın moralinin son haftalardaki sonuçlardan dolayı iyi olduğunu vurgulayan Gülselam, Takım olarak son haftalarda iyi gidiyoruz. Galatasaray karşısında da iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz. Bu maça en iyi şekilde hazırlanarak, karşılaşmadan galip ayrılan taraf olmayı arzu ediyoruz diye konuştu.
     Ceyhun Gülselam, eski takımı Galatasaraya karşı ilk kez oynayacak olmasını ise Ben profesyonel bir futbolcuyum, işimi yapıyorum. Ekmeğimi şimdi Kayserispordan kazanıyorum diye değerlendirdi.
     Kayserispor, Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER