Futbol: BAL Ligi

Futbol: BAL Ligi -Çayelispor-Kalkanderespor Bölgesel Amatör Lig maçında taraftarlar arasında kavga çıktı -15 dakika gecikmeli başlayan maçı, Çayelispor 3-0 kazandı


RİZE (A.A) - Bölgesel Amatör Ligide mücadele eden Çayelispor ile Kalkanderespor maçında taraftarlar arasında kavga çıktı.
     Çayeli Stadında, Çayelispor ile konuk ekip Kalkanderespor arasında oynanan maç öncesi Kalkanderespor taraftarlarının stada gelişi sırasında taraftarlar arasında sözlü sataşma yaşandı.
     Küfürleşmenin de yaşandığı olayda her iki takım taraftarları birbirlerine taş, çakmak ve koltuk fırlattı. Yaşanan arbedede yüzüne plastik sandalye gelen bir Kalkanderespor taraftarı hafif yaralandı.
     Çayelispor Başkanı Mustafa Baltacı, aralarına girdiği Çayelispor taraftarlarını sakinleştirmeye çalıştı. Baltacı, mikrofonla anons yaparak Allah aşkına, yapmayın. Onlar bizim misafirimiz. Bu akşam Rizespor-Adana Demirspor maçını birlikte izleyeceğiz dedi.
     Bu süreçte maç hakemi de olayların büyümesi halinde maçı tatil edeceği yönünde anons yaptırdı.
     Olaylar, Baltacı ve polisin ikna çabaları ve taraftarların yerlerinin değiştirilmesiyle daha fazla büyümeden sakinleştirildi.
     Yaklaşık 15 dakika gecikmeli başlayan maçı, ev sahibi Çayelispor 3-0 kazandı.
     Karşılaşma sonrası Kalkanderespor taraftarları, yoğun güvenlik önlemleri altında ilçeden ayrıldı. Konuk ekibin ilçeden ayrılışı sırasında Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır da Kalkanderespor futbol takımını taşıyan otobüse binerek ilçe çıkışına kadar eşlik etti.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Tuncay Bekar
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER