Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Futbol: Bölgesel Amatör Lig -Kumluca Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Muğlaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor


ANTALYA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Kumluca Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Muğlaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
     Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Kumluca Belediyespor, hafta sonu deplasmanda Muğlaspor ile karşılaşacak. Ligin ikinci yarısında oynadığı iki deplasman maçından bir galibiyet, bir beraberlik alan Kumluca Belediyesporda hedef galibiyet.
     Kumluca Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her deplasman maçının ayrı bir zorluğu olduğunu, takım olarak kendilerinin de bu bilinçle deplasman maçlarına hazırlandıklarını söyledi.
     Muğlaspor maçından 3 puan aldıkları takdirde, ligde arzu ettikleri hedefe bir adım daha yaklaşacaklarını ifade eden Altun, Ligin ikinci yarısı başlamadan oyuncularımızla birlikte kendimize bir hedef belirledik. Bu hedef, oynayacağımız tüm deplasman maçlarından mutlaka puan almaktı. Şu ana kadar ikinci yarıda oynadığımız iki deplasman maçında bunu başardık. Muğlaspor maçından da aynı şekilde puan ve puanlarla dönerek, ligdeki yükselişimizi sürdüreceğiz dedi.
     Takımda Engin ve Emrenin sakatlıklarının sürdüğünü hatırlatan Altun, takımda cezalı oyuncu bulunmadığını ve Muğlaspor maçına Sarayköyspor maçı kadrosuyla çıkacaklarını kaydetti.
     Kumluca Belediyesporun kaptanı Osman Kocabıyık ise Sarayköyspor maçında attığı gol dolayısıyla çok mutlu olduğunu söyledi. Takım arkadaşlarıyla uyum içinde olduklarını belirten Kocabıyık, Tüm arkadaşlarımızın moralleri çok yüksek. Her maça ayrı önem vererek hazırlanıyoruz. Özellikle deplasman maçlarını kazanmak bizim için çok önemli. İnşallah Muğlaspor maçını kazanarak hem çıkışımızı sürdürmek hem de taraftarımıza armağan vermek istiyoruz diye konuştu.
     Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Kumluca Belediyespor, Muğlaspor maçı öncesi 34 puanla 5. sırada yer alırken, Muğlaspor 24 puanla 9. sırada bulunuyor.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER