Futbol: Kadınlar 1. Ligi

Futbol: Kadınlar 1. Ligi -Konak Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Tavur: Ligde mutlu sona ulaşmak istiyoruz


İZMİR (A.A) - Kadınlar Futbol 1. Liginde liderliğini sürdüren Konak Belediyesporun teknik direktörü Hüseyin Tavur, Ligde mutlu sona ulaşmak istiyoruz dedi.
     Tavur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İzmire bu sezon şampiyonluk armağan etmek istediklerini, bu nedenlere çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.
     Takımının form durumundan oldukça memnun olduğunu kaydeden Tavur, Ligde mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bu hedefimize ulaştığımız takdirde şampiyonluk kupasını Alsancak Stadında oynayacağımız müsabakayla almak istiyoruz. Ancak öncelikle bu haftaki Karadeniz Ereğlispor maçını kazanmamız gerekiyor dedi.
     Tavur, şampiyon olmaları halinde Türkiyeyi Avrupa kupalarında temsil etmekten büyük gurur duyacaklarını, Avrupada ellerinden geleni yapmak istediklerini söyledi.
     Daha önce Romanyada bir sezonda 103 gol atan Rumen oyuncuları Duşanın bu sezon da başarılı bir dönem geçirdiğini belirten Tavur, bu sezon 26 gol atan Duşanın ligin en fazla gol atan ismi unvanını elde edeceğini de sözlerine ekledi.
     Ligde son haftada deplasmanda Eskişehirsporu 11-1 mağlup eden Konak Belediyespor, ligde son 4 haftaya en yakın rakibi Ataşehir Belediyesporun 5 puan önünde girdi. 15. hafta müsabakalarının bu Cumartesi günü oynanacağı lige daha sonra 31 Mart tarihine kadar ara verilecek.
     Lider Konak Belediyespor bu hafta 3. sıradaki Karadeniz Ereğlisporu konuk edecek. Ligde şimdiye kadar 13 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan İzmir temsilcisi, 61 gol atarken, kalesinde 8 gol gördü.
    
     Muhabir: Yunus Karakaya / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Futbol: Kadınlar 1. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER