Futbol: Mercedes

Futbol: Mercedes-Benz Ege Kupası -Manisa Valisi Daşöz: İlimiz futbol kamuoyunun ilgi odağı olacak -16 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Hakan Tecimer: Final oynamak istiyoruz


MANİSA (A.A) - Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, bugün başlayacak ve Türkiye dahil 8 ülkenin katılımıyla 5 gün sürecek Mercedes-Benz Ege Kupası ile kentin, futbol kamuoyunun ilgi odağı olacağını söyledi.
     Kupanın tanıtım toplantısında konuşan Vali Daşöz, Manisa olarak uluslararası bir organizasyona evsahipliği yapıyor olmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti.
     Yeni müsabakaları Manisaya veren TFF üyelerine Manisalılar adına teşekkür ettiklerini belirten Vali Daşöz, şöyle konuştu:
     Turnuva, geleceğin takımları için büyük önem taşıyor. Tüm önemli kulüplerin yöneticileri ilimizde olacaklar. Büyük kulüpler, futbolcuları bu tür müsabakalarda izliyor ve buluyor. İlimiz futbol kamuoyunun ilgi odağı olacak. Bu müsabakalara gösterilecek ilgi bu açıdan da ayrı bir önem taşıyor. Manisamız ülkenin ve dünyanın gündeminde olacak. Burada kendilerini evlerinde hissetmelerini istiyoruz. Organizasyonun Manisanın tanıtımına katkı sağlayacağına da inanıyorum. Havalar da müsait olursa unutulmaz bir turnuva olmasını, fair play ruhuna uygun müsabakaların gerçekleşmesini diliyorum.
    
     -Şampiyon olmak istiyoruz
    
     Mercedes-Benz Ege Kupasında mücadele edecek 16 Yaş Altı Milli Takımının teknik direktörü Hakan Tecimer ise gazetecilerin Finalde şansınızı nasıl görüyorsunuz sorusuna şu yanıtı verdi:
     Bizim hedefimiz final oynamak. Fakat bunun da ötesinde genç oyuncuların ilerisi için, kendilerini geliştirmesi açısından uluslararası tecrübelerini arttırması önemli. İleriki yaşlarda A Milli Takım forması giydiklerinde bu turnuvaların faydasını görecekler. Final oynamak istiyoruz, son 3 yılda finalde kaçırdık.
    
     -A Milli Takımın maçı-
    
     TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, A Milli Takımın 6 Şubat Çarşamba günü Çek Cumhuriyeti ile Manisada oynayacağı özel karşılaşmanın biletlerinin TFF internet sitesinden satışa sunulduğunu belirtti.
     Manisada ilk kez milli maç oynanacağına dikkat çeken Koşar, stadı tamamen doldurmak istediklerini, ildeki bazı kurumların blok olarak bilet satın alma düşüncelerinin bulunduğunu kaydetti.
     Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de A Milli Takımı Manisada ilk defa misafir etmenin kendileri için gurur verici olduğunu, tanıtım ve bilet satışı noktasında belediye olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Tolga Albay
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER