Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Kütahya temsilcisi TKİ Tavşanlı Linyitspor, bu hafta kader maçına çıkıyor


KÜTAHYA (A.A) - PTT 1. Ligde 3 sezondur mücadele eden, Kütahya temsilcisi TKİ Tavşanlı Linyitspor, bu hafta oynayacağı Kartalspor ile kader maçına çıkacak.
     Ligin 33üncü haftasında kendi sahasında Kartalsporu ağırlayacak olan kırmızı siyahlılar, puan sıralamasında 32 puanla, 34 puana sahip bir üstünde yer alan İstanbul temsilcisini konuk edecek.
     Tavşanlı ekibinin ilk hedefi rakibini bu hafta sahasında yenip, puan cetvelinde 35 puanla 15. sırada yer alan Samsunporun deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı ile yine 37 puanla 14. sırada yer alan Adana Demirspora konuk olacak olan Göztepe maçlarının sonuçlarını bekleyecek.
     Tavşanlı temsilcisi bu hafta kaybetmesi durumunda, düşmesi kesinleşecek. Tavşanlının bu hafta kazanması halinde matematiksel olarak umutlarını son haftaya taşıyarak, Göztepe ile son hafta deplasmanda karşılaşacak.
     Kırmızı siyahlılar, son maçı kazanması halinde ise ligde kalma mücadelesi veren rakiplerinden gelen sonuca bakacak. Bu durumda diğer rakipleri olan Kartalspor, Samsunspor, Ankaragücü ve Denizlisporun da puan kaybetmesini bekleyecek.
     PTT 1. Ligde bu hafta bütün maçlar, pazar günü saat 15.30da başlayacak.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER