Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Karşıyaka Teknik Direktörü Arslan: -"Play-off için Kartalsporu yenip rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz"


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde pazar günü Kartalspora konuk olacak Karşıyakanın teknik direktörü Cihat Arslan, "Play-off için Kartalsporu yenip, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.
     Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son oynadıkları Adanaspor maçını kaybederek play-off için ellerindeki fırsatı değerlendiremediklerini söyledi.
     Son haftada Kartalsporla karşılaşacaklarını kaydeden Arslan, "Sezonu galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Play-off için Kartalsporu yenip, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Adanaspor karşısında çok büyük avantajımızı kaybettik. Şimdi diğer takımların alacağı sonuçlar önem kazandı" diye konuştu.
     Kartalspor maçı öncesinde 5 cezalı oyuncunun bulunduğu Karşıyakada kaleci Necati Yılmaz, Caner Ağca, Erdi Öner, Emre Toraman ve Sercan Türkeri bu müsabakada forma giyemeyecek. Yeşil-kırmızılı ekipte Tayfun Coranın da sakatlığı devam ediyor.
     PTT 1. Ligde son haftaya 47 puanla 9. sırada giren Karşıyaka, Adanaspor ve Torku Konyasporun 2, Manisaspor, Adana Demirspor ve 1461 Trabzonun ise 3er puan gerisinde bulunuyor.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER