Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Tok: -"Göztepeyi yenip, hak ettiğimiz şekilde bu ligde kalacağız"


KÜTAHYA (A.A) - TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, "Göztepeyi yenip, hak ettiğimiz şekilde bu ligde kalacağız" dedi.
     Tok, takımın Tunçbilek tesislerindeki antrenmanın ardından, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pazar günü deplasmanda yapacağı, Göztepe maçının hazırlıkları için günde iki idman yaptıklarını ve takımda eksik ve cezalı oyuncusunun bulunmadığını söyledi.
     Bugüne kadar sürekli "Göztepe ile final oynarız" dediğini hatırlatan Tok, "Şimdiye kadar tahminlerimin hepsi tuttu. Son maça geldik. Göztepeyi yenip, hak ettiğimiz şekilde bu ligde kalacağız. Önümüzdeki yıl daha iyi şeyler yapmak için hedeflerimizi yükselteceğiz" diye konuştu.
     Tok, oyuncularının son maç için çok iyi hazırlandığını, onların büyük fedakarlıklar yaparak bu noktaya kadar geldiğini ve Göztepe maçını da alıp bu fedakarlıklarının karşılığını görmek istediklerini dile getirdi.
     Bu yıl, ligin çok tempolu geçtiğini ve birçok takımın, büyük yatırımlar yaptığını kaydeden, Tok, şöyle konuştu:
     "Ligin kalitesi ve mücadele gücü her geçen gün artıyor. Biz bu ortamda genç ve mücadeleci bir takım kurduk. Bu takımı daha önce kursaydık, bu sıkıntıları yaşamazdık. Takımda 8 futbolcu, ilk defa bir arada oynuyor. Hepsi genç. Amaçları futbolda belli bir yere gelmek, takımlarını iyi bir yere taşımak, bunun için çalıştılar. Burada da inşallah başarılı olacaklar."
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER