Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adana Demirspor Kulübü Başkanı Serin: -"Önümüzdeki 3 zorlu maçı da kazanarak alnımızın akıyla Süper Lige adımızı yazdıracağız"


ADANA (A.A) - Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin, "Önümüzdeki 3 zorlu maçı da kazanarak alnımızın akıyla Süper Lige adımızı yazdıracağız" ifadesini kullandı.
     Serin, yazılı açıklamasında, şimdiye kadar kendilerine en büyük desteği Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmazın verdiğini belirterek, teşekkür etti.
     Ligde ilk 7ye kalarak play-offlarda mücadele etme hakkı kazanan ve Süper Lige çıkma mücadelesi verecek olan Adana Demirsporun bu müsabakalardan da başarılı bir şekilde ayrılacağına inandığını bildiren Serin, şunları kaydetti:
     "Zor bir sezon geçirdik. Takımımız zaman zaman inişli çıkışlı bir grafik çizdi ama sonuç olarak play-offlara kaldı. Şimdi Süper Lige çıkmak için mücadele vereceğiz. Bu zorlu süreçte en büyük destekçimiz sayın Aldırmaz, bize spor fonundan sağladığı destekle büyük katkıda bulundu. İnanıyorum ki önümüzdeki 3 zorlu maçı da kazanarak alnımızın akıyla Süper Lige adımızı yazdıracağız."
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER