Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Teknik direktör Levent Eriş, Adanasporla karşılıklı anlaşılarak görevinin sonlandırılmasının ardından "veda mesajı" yayımladı


ADANA (A.A) - Teknik direktör Levent Eriş, Adanasporla karşılıklı anlaşılarak görevinin sonlandırılmasının ardından "veda mesajı" yayımladı.
     Eriş, mesajında, 2011-2012 sezonundan itibaren sürdürdüğü teknik direktörlük görevini, kulüp başkanı Bayram Akgülle yaptıkları görüşmelerden sonra sona erdirmeye karar verdiklerini belirtti.
     İki sezon boyunca Adanaspor camiasına yakışır şekilde birçok zorlukla mücadele ettiklerini kaydeden Eriş, şu ifadeleri kullandı:
     "Hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan mücadelemizi iki sezon boyunca sürdürdük. Geldiğimizde küme düşmeyi son müsabakada kurtarmış olan bu kadroyla bir sezon sonra play-off finali oynadık. Bu sezon da sonuna kadar verdiğimiz play-off mücadelesiyle hedeflediğimiz yolda Adanaspor camiasına büyük bir heyecan yaşattık. Sözleşmemize bağlı kalarak büyük alın teri ve emek verdiğimiz görevimizi yerine getirmemizi sağlayan başta Bayram Akgüle, değerli kulüp yönetimine, kulüp personeline, Adanaspor basınına ve aynı duyguları yaşadığımız fedakar Adanaspor taraftarlarına teşekkürlerimizi iletir saygılar sunarım."
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER