Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -AK Parti Kütahya Milletvekili Kavuncu, TKİ Tavşanlı Linyitspor tesislerini ziyaret etti


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, PTT 1. Ligde mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitsporun tesislerini ziyaret etti.
     Kavuncu, Tunçbilek beldesinde yer alan kulüp tesislerindeki ziyarette, yeni yöneticilerle tanışıp teknik heyet ve futbolculara moral vermek amacıyla buraya geldiğini bildirdi.
     TKİ Tavşanlı Linyitsporun, köklü geçmişe sahip, ilçeyi başarıyla temsil eden bir kulübün takımı olduğunu belirten Kavuncu, Her ne kadar bir profesyonel takım da olsa amatör ruhunu yitirmemiştir. Sezonun ilk yarısını hak etmediğimiz bir yerde bitirdik. Ancak şuna eminim ki; devre arası çok iyi geçti, yeni katılan oyuncu arkadaşlarla güç kazandık, iyi ve sağlam bir şekilde yere basıyoruz. İlçemizin idarecileri, taraftarlarımız, kentin ileri gelenleri, kısacası tüm camia olarak güç birliği halindeyiz dedi.
     Kavuncu, Ada Stadı ile ilgili sorunları aşmak için çok yoğun temaslar yürüttüklerini anlatarak, Gençlik ve Spor Bakanlığından bir heyetin ilçeye gelerek stadı inceleyeceğini ve yapılması gerekenleri belirleyeceğini dile getirdi. Heyetin hazırlayacağı raporun, Bakan Suat Kılıça sunulacağını ifade eden Kavuncu, statla ilgili yapılanma tamamlanıncaya kadar iç saha karşılaşmalarının Dumlupınar Stadında oynanacağını sözlerine ekledi.
     Kulüp Başkanı Oktay Semih Koçyiğit de kulübün çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.
     Ziyarette, Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müessese Müdürü Recep Çetiner, Müessese Müdür Yardımcısı Mustafa Çokuslu, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demir, teknik heyet ve futbolcular hazır bulundu.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş
     Yayıncı: Sedat Gök

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER