Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -TKİ Tavşanlı Linyitspor Genel Menajeri Abdullah Duran: Haftasonu kendi evimizde Çaykur Rizespor ile yapacağımız maçı kazanmak istiyoruz


KÜTAHYA (A.A) - TKİ Tavşanlı Linyitspor Genel Menajeri Abdullah Duran, Haftasonu kendi evimizde Çaykur Rizespor ile yapacağımız maçı kazanmak istiyoruz dedi.
     Abdullah Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 gün önce takımın teknik direktörü Arif Peçenekin vefatı dolayısıyla futbolcuların, cenaze törenine katılmak için Ankaraya gittiğini söyledi.
     Bu nedenle Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF), 3 Şubatta sahalarında yapacakları Çaykur Rizespor maçının ertelenmesi talebinde bulunduklarını ifade eden Duran, şöyle konuştu:
     Federasyon, Çaykur Rizespor maçının, ligdeki maç trafiğinin karmaşıklığı ve yoğunluğu nedeniyle erteleyemeyeceklerini bize iletti. Takımımızın hocası Peçenekin vefatı, camiamızı derinden üzdü. Biz de TFFden böyle bir talepte bulunmuştuk. Fakat federasyon talebimize olumlu cevap vermedi. Haftasonu kendi evimizde Çaykur Rizespor ile yapacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Bu maçı kazandığımız takdirde maçı, rahmetli Arif Peçeneke hediye edip, takımın moralini bir nebze de olsa yükselteceğiz.
     Duran, takımın oyuncularından Osman Fıratın sözleşmesini feshettiklerini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Hadi Şengül / Deniz Açık
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER