Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Şanlıurfa Valisi Güvenç: -Transferleri takip ederek, gerçekleşmesi için özel ilgi gösteren Bakanımız Faruk Çelikin girişimleri sonucunda Şanlıurfaspor artık daha güçlü


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Transferleri takip ederek, gerçekleşmesi için özel ilgi gösteren Bakanımız Faruk Çelikin girişimleri sonucunda Şanlıurfaspor artık daha güçlü dedi.
     Güvenç, yaptığı yazılı açıklamada, PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfasporda gerçekleştirilen transferle ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik ile kulüp başkanı Fethi Şimşek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
     Vali Güvenç, şunları kaydetti:
     Bursaspordan Bangura ve Onur Akbay ile Elazığspordan Murat Kayalının transferlerinin gerçekleşmesinde özel ilgi gösteren, sürekli olarak transfer görüşmelerini takip eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Çelike Şanlıurfalılar ve Şanlıurfaspor adına şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum.
     Transferleri takip ederek gerçekleşmesi için özel ilgi gösteren Bakanımız Faruk Çelikin girişimleri sonucunda Şanlıurfaspor artık daha güçlü.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Veli Gürgah
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER