Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Yanmaz: -(Manisaspor) Bu galibiyeti takımımıza yeni transferlerin sağlanmasına destek veren sayın Faruk Çelike hediye ediyoruz


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Müslüm Yanmaz, ligde oynadıkları Manisaspor galibiyetini son transferlerin takıma katılmasına destek veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelike hediye ettiklerini bildirdi.
     Yanmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Manisaspor karşısında aldıkları galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Futbolcuların söz konusu maçta iyi bir performans sergilediğini ifade eden Yanmaz, şunları kaydetti:
     Galibiyeti hak eden taraftık ve iyi oyunumuzu 2 golle süsledik. Takımda eksiklerimize rağmen Şanlıurfasporun çıkışı adına güzel bir sonuç oldu. Bizim son günlerdeki transferlerimize Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekilimiz Faruk Çelik, önemli destek sağladı. Bu galibiyeti takımımıza yeni transferlerin sağlanmasına destek veren sayın Faruk Çelike hediye ediyoruz. Bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Yeni gelen oyuncularımızla birlikte yönetim ve taraftarlarla kenetlenerek bir üst lige çıkabilmek için elimizden geleni yapacağız.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER