Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan: -Fiziksel kalitesizliğimiz maçın (Ankaragücü) sonucuna damga vurdu


İZMİR (A.A) - Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Karşıyakanın teknik direktörü Cihat Arslan, Fiziksel kalitesizliğimiz maçın sonucuna damga vurdu dedi.
     Arslan yaptığı açıklamada, Ankaragücünün geçen hafta aldığı Adanaspor galibiyetinin moraliyle kendilerine karşı çok motive olarak mücadele ettiğini, karşılaşmada öne geçtikten sonra girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyledi.
     Bazen atamayana atarlar durumunun yaşandığını ifade eden Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Ankaragücü girdiği ilk pozisyonda golü buldu. 1-1den sonra maçı kaybedebilirdik, rakip çok iyi bastırdı. Devre arası kamp görmeyen oyuncuların sıkıntısı... Bazı oyuncuları biz sadece maçta görüyoruz. Fiziksel kalitesizliğimiz maçın sonucuna damga vurdu. Elimizde fiziksel olarak pek fazla hazır olan oyuncumuz yoktu. Deplasmanda alınan 1 puan çok kötü değil. Ankaragücünü tebrik ediyorum.
     Ligde 20inci haftayı 29 puanla 9uncu sırada tamamlayan Karşıyaka gelecek hafta aynı puana sahip diğer İzmir temsilcisi Bucasporla karşılaşacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER