Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor, sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
     Teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde Hacı Boydak Tesislerinde yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başlayıp, yarı alanda çift kale maçla devam etti. Antrenmana, sakatlıkları bulunan Hüseyin Yoğurtçu ve Ozan Tahtaişleyen katılmadı.
     Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Özköylü, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını ligin zirvesindeki yerlerini korumak adına çok önemsediklerini söyledi.
     Ligin 11inci haftasından beri sahalarında maç kazanamadıklarını dile getiren Özköylü, Sahamızda şanssızlıklar yaşıyoruz. En son 11inci haftada Denizlispor karşısında 2-0 galip geldik. Artık bu şanssızlığa son vermek istiyoruz. Bu bakımdan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına önem veriyoruz. İnşallah iyi bir oyun sonucunda galip gelir ve galibiyeti taraftarımıza armağan ederiz diye konuştu.
     Kayseri Erciyesspor, 9 Şubatta oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER