Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -6 aylık maaşı ve 25 yıllık kıdem tazminatını Samsunspora bağışladı


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporda 25 yıl çalışan ve emekli olan Galip Fidil, 6 aylık maaşı ile 25 yılık kıdem tazminatını kulübe bağışladı.
     Samsunsporda 1974 ile 1999 yılları arasında malzemeci olarak çalışan Galip Fidil, ekonomik olarak sıkıntı içinde olan Samsunspora destek olmak için 6 aylık maaşı ile 25 yıllık kıdem tazminatını bağışladı.
     Nuri Asan Tesislerine gelerek Samsunspor Asbaşkanı Ayvaz Yılmaz ile görüşen Fidil, Samsunspor sayesinde evini yıllarca geçindirdiğini ve emekli olduğunu söyledi.
     Kulübün ekonomik sıkıntı da olması nedeniyle son 6 aylık maaşını alamadığını belirten Fidil, Ayrıca kıdem tazminatını da alamamıştım. Samsunsporu çok sevdiği için bu paraları almadan olduğu gibi kulübüme bağışladım dedi.
     Mali İşlerden Sorumlu Samsunspor Asbaşkanı Ayvaz Yılmaz ise, Geçmişte Samsunspora büyük emekleri olan Galip Fidil, yine büyük bir fedakarlık yaparak kulübümüzün kendisine geçmişe yönelik alacağını ve kıdem tazminatını bağışladı. Bağış makbuzu karşılığında işlemlerini yaptık. İşte gerçek Samsunsporluluk bu. Örnek bir davranış sergiledi. Duygulanmamak elde değil. Camiamız adına kendisine ve ailesine teşekkür ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER