Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, İl Jandarma Komutanı Korkmazı ziyaret etti


DENİZLİ (A.A) - Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Urkay, tribünde maç izleyerek Denizlisporu destekleyen askerlere teşekkür etti.
     Süleyman Urkay ve Asbaşkan Taner Atilla, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Ferdi Korkmazı ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Urkay, er ve erbaşların tribünde yer alarak maçlarda Denizlisporu desteklemelerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Denizlisporun maçlarını statta izlemek için er ve erbaşlara fırsat veren İl Jandarma Komutanı Korkmaza teşekkür eden Denizlispor Başkanı Urkay, Denizlispor için kenetlenen bütün herkese teşekkür ediyorum. Özellikle en son Samsunspor ile oynadığımız karşılaşmadan galip ayrılmamız, şehir olarak bu birlikteliğimizin göstergesidir. Bu birlik ve beraberlikle Denizlispor daha da güçlenmiştir. Bize destek veren askerlere çok teşekkür ediyorum dedi.
     Denizli İl Jandarma Komutanı Korkmaz da, maça giden er ve erbaşlar içerisinde ilk kez tribünde maç izleme heyecanı yaşayanların da olduğunu ifade ederek, Onlara bu imkanı sağlayan Denizlispora teşekkür ederiz. Kentimizin takımına elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Manevi anlamdaki bu desteğimiz önümüzdeki günlerde de sürecek dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ramazan Ercan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER