Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Kartalspor Teknik Direktörü Osman Özdemir: Bucaspor maçında iç saha galibiyet hasretimizin son bulmasını istiyoruz


İSTANBUL (A.A) - Kartalspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, PTT 1. Ligde 10 Mart Pazar günü Bucaspor ile yapacakları karşılaşmayı kazanarak, iç saha galibiyet hasretine son vermek istediklerini söyledi.
     Osman Özdemir, ligde artık her maçın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Kalan 10 haftayı en iyi şekilde değerlendirip, ligi en iyi yerde tamamlayacak şekilde hareket etmeliyiz. Bunun içinde iyi bir performans sergilememiz gerekiyor. Son oynadığımız ve kötü performans sergileyerek kaybettiğimiz Çaykur Rizespor maçı açıkçası moralimizi bozdu. Bucaspor maçında iç saha galibiyet hasretimizin son bulmasını istiyoruz. İnşallah Bucasporu yenerek bu şanssızlığımızı kırmış oluruz.
     Takımlarında sarı kart cezalısı olan Mehmet Uslu ile sakatlığı bulunan Uğur Akdemirin Bucaspor karşısında forma giyemeyeceğini dile getiren Özdemir, Fakat ne olursa olsun sahaya çıkacak 11 kişi en iyisini yapacaktır. Bu karşılaşmadan ümitliyim ve kazanacağımızı düşünüyorum. Umarım kendi saha ve seyircimiz önünde galip gelerek puanımızı 27ye yükseltiriz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ercan Çakar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER