Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Boluspor Kulübü Başkanı Abat: -Artık iç saha engelini üzerimizden atmak istiyoruz çünkü kredimiz kalmadı


BOLU (A.A) - Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat, puan kaybetme kredilerinin kalmadığını belirterek, iç saha engelini aşmaları gerektiğini söyledi.
     Abat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın yapacakları Karşıyaka maçının hazırlıklarının devam ettiğini, sakatlıklar ve sarı kart cezaları nedeniyle takım kadrosunun her hafta değiştiğini anlattı.
     Ligin bitimine 7 maç kaldığını hatırlatan Abat, Puanların çoğunu deplasman maçlarından aldık. Artık iç saha engelini üzerimizden atmak istiyoruz çünkü kredimiz kalmadı. Artık iç, dış saha demeden Karşıyaka karşılaşmasını mutlaka almamız gerekiyor şeklinde konuştu.
     Abat, Karşıyakanın eksiklerine rağmen ciddi bir takım olduğunu, maçları farklı bir ruhla oynadığını kaydederek, futbolcuların takımın başarısı ve temsili için elinden gelenin en iyisini yaptığını bildirdi.
     Karşıyaka Kulübünde birtakım sıkıntılar var diyen Abat, şöyle konuştu:
     Bu tarz takımlar farklı motivasyonla, bir kat daha fazla motivasyonla maçlara çıkabiliyor. Onun için dikkatli olmamız lazım. Artık evimizdeki maçları da kaybedeceğiz korkusunu futbolcuların üzerinden atması gerekiyor. Ben bu maçı kazanacağımıza gönülden inanıyorum çünkü buna inandık. İnşallah Karşıyaka karşılaşmasından üç puan alırız, önümüzdeki hafta oynayacağımız Manisaspor karşılaşmasına daha avantajlı şekilde gitmiş olacağız.
     Abat, ligi puan kaybetmeden tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER