Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kaya: -"Evimizde oynayacağımız TKİ Tavşanlı Linyitspor maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz"


GAZİANTEP (A.A) - PTT 1. Ligde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, hafta sonu karşılaşacakları TKİ Tavşanlı Linyitspor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını Kaya nezaretinde GASKİ Tesislerinde sürdürdü. Koşu ve egzersizlerle başlayan antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı.
     Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kartalspor ve Adana Demirspor deplasmanından 1 puan çıkardıklarını, maçlardan hedefledikleri puanları alamadıklarını belirtti.
     Bu hafta yapacakları maçın rakipleri için de kendileri için de çok önemli olduğunu vurgulayan Kaya, "Evimizde oynayacağımız TKİ Tavşanlı Linyitspor maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Alacağımız 3 puan ligde tutunmamızı sağlayacak. Taraftarlarımızı GASKİ Tesislerine bekliyorum" diye konuştu.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Ömer Fansa
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER