Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Ligin ikinci yarısında sahasında oynadığı maçlarda yenilmeyen Körfez Futbol Kulübü, ligde kalmayı garantiledi


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Körfez Futbol Kulübü, ligin ikinci yarısında sahasında oynadığı 7 maçta da yenilmeyerek ligde kalmayı garantiledi.
     Geçen yıl Kırmızı Grupta 16 deplasman maçında 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyetle grubunun deplasmanda en çok puan kazanan 2nci takımı olan Körfez ekibi, bu sezon ligin ikinci yarısında sahasındaki 7 maçta da yenilmedi.
     Deplasman maçlarında ise aynı performansı sergileyemeyen yeşil-siyahlı ekip, ikinci yarıda oynadığı 7 maçta, sadece 6 puan elde edebildi.
     Ligin ikinci yarısında sahasında oynadığı Gaziosmanpaşaspor, Ofspor, Bayrampaşaspor, Eyüpsporu yenen Körfez Futbol Kulübü, Çamlıdere Şekerspor, Balıkesirspor ve Kızılcahamamspor maçlarında da rakipleriyle berabere kaldı.
     Elde ettiği bu sonuçlarla bitime 2 hafta kala ligde kalmayı garantileyen Körfez ekibi, Beyaz Grupta 35 puanla 13üncü sırada yer alıyor.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER