Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Faturavizyon Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Çokkeser: "Kahramanmaraşspora inanılmaz bir güven var. Bu güveni boşa çıkartmak istemiyoruz"


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Faturavizyon Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, "Kahramanmaraşspora inanılmaz bir güven var. Bu güveni boşa çıkartmak istemiyoruz" dedi.
     Çokkeser, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, ligde lider olarak PTT 1. Lige çıkma yolunda şampiyonluk hedefine kilitlendiklerini söyledi.
     Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Tarsus İdmanyurdu maçının büyük önem taşıdığını ifade eden Çokkeser, "Dağları, tepeleri ve uçurumları geçtik, bir dönemeç kaldı. Futbolcularım düzlüğe çıkacağımızı bildikleri için Tarsus İdmanyurdu maçının sorumluluğunu taşıyorlar. Bu taktik ve sistem maçı değil, bu mücadele, inanç, ekip ve final maçıdır" dedi.
     Şampiyonluk yolunda kentin bayraklarla süslenerek takıma destek verildiğini belirten Çokkeser, şunları söyledi:
     "Kahramanmaraşspora inanılmaz bir güven var. Bu güveni boşa çıkartmak istemiyoruz. Çok önemli bir aşamaya geldik. Futbolcularım ve kendi adıma gurur duyuyorum. Şehir merkezindeki bayrakları gördükçe 26 yıl önce Kahramanmaraşsporun birinci lige çıktığı günü hatırlıyorum. O zaman futbolcuydum. Ne mutlu ki 26 yıl sonra bu heyecanı yaşatan bir teknik adamım."
    
     Muhabir: İsmail Hakkı Demir / Ömer Fansa
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER