Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Turgutluspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan: Hedefimizden uzaklaştığımızı anladığım zaman takımı bırakırım


MANİSA (A.A) - Turgutluspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, takım olarak hedeflerinden uzaklaşmadıklarını, hedeflerinden uzaklaştıklarında da takımdan ayrılacağını söyledi.
     Hüseyin Özcan, düzenlediği basın toplantısında, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenekin ailesi ile kulübüne baş sağlığı diledi.
     Lİgde 2-1 yenildikleri Hatayspor karşısında devre arasında yaptıkları çalışmaları gösterme imkanı bulamadıklarını ifade eden Özcan, Kaybetmeyi hak etmediğimiz bir oyun ortaya koyduk. Ancak sahadan yenik ayrıldık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirseydik sahadan galip ayrılabilirdik. Kazanmamız gereken, takımımız için moral motivasyon yükleyecek bir maçı kaybettik diye konuştu.
     Bu hafta karşılaşacakları Nazilli Belediyespor müsabakasının takım için önemli olduğunu belirten Özcan, şunları kaydetti:
     Tek düşüncemiz, Nazilli Belediyespor müsabakasından puan veya puanlarla ayrılarak Turgutluya dönmek. Takımı yarıştan kopmuş saymıyorum. Play-off iddiamız devam ediyor. Hiçbir zaman hedefsiz çalışmadım. Bu takıma geldiğimde koymuş olduğum hedefim ne ise odur. Hedefimizden uzaklaştığımızı anladığım zaman takımı bırakırım. Başarılı olmak için geldim. Bulunduğum lig, şehrimizin arzu ettiği ve istediği bir lig değil.
     Özcan, Nazilli Belediyespor maçında sakatlıkları devam eden Ertan ve Youssefin kadroda yer almayacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER