Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Bandırmaspor Teknik Direktörü Avcı: -Bundan sonra da her maçımıza final düşüncesiyle ve üç puan için çıkarak, zirve yarışımızı sürdüreceğiz


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmasporun teknik direktörü Mustafa Alper Avcı, Bundan sonra da her maçımıza final düşüncesiyle ve üç puan için çıkarak, zirve yarışımızı sürdüreceğiz dedi
     Avcı, İstanbul Güngörensporu 1-0 mağlup ettikleri maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, kazanmaları gereken bir maçtan üç puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
     Şiddetli rüzgarın etkili olduğu maçın ilk yarısında istediklerini yapamadıklarını belirten Avcı, İkinci yarı rüzgarı da arkamıza alarak rakibimize önde baskı yaptık ve iyi mücadele edip, hak ettiğimiz üç puanı almayı başardık. Bu galibiyette 90 dakika boyunca bize destek veren vefakar seyircimizin de payı büyük. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra da her maçımıza final düşüncesiyle ve üç puan için çıkarak, zirve yarışımızı sürdüreceğiz dedi.
     Avcı, yeni transferlerin takıma kısa sürede sağladığı uyumdan memnun olduğunu kaydetti.
     Basın Sözcüsü Can Gülmezgil ise maçın bilet fiyatını 10dan 5 liraya düşürmelerine paralel olarak, İstanbul Güngörenspor maçını biletli 1800 kişinin izlemesinin, yaklaşık 800 kombineyle 3 bine yaklaşan seyirci sayısının kendilerini mutlu ettiğini bildirdi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER