Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan: -İyi futbolu skora yansıtamadığımız için Bayrampaşaya mağlup olduk


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, iyi futbolu skora yansıtamadıkları için Bayrampaşaya mağlup olduklarını söyledi.
     Erkan AA muhabirne yaptığı açıklamada, sezon öncesi yeni bir yapılanmaya gittiklerini, genç oyunculardan kurulu bir ekip oluşturduklarını belirtti.
     Üç yıllık yapılanma sürecenin ilk yılında kendilerine ligde kalmayı hedeflediklerini kaydeden Erkan, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Ligde oynadığımız karşılaşmalarda iyi futbol oynuyoruz. Bayrampaşa maçında futbolcu arkadaşlarımız sahada iyi mücadele etti. Oyunun genel hakimi bizdik. Fakat oynadığımız iyi futbolu skora yansıtamadığımız için Bayrampaşaya mağlup olduk. Teknik ekip olarak futbolcu arkadaşlarımıza olan güvenimiz tam. Başkanımız ve yönetim kurulumuzun da bizlere olan desteği ve güvenini hissetmek daha çok çalışmamıza neden oluyor.
     Erkan, bu hafta oynayacakları Anadolu Selçukluspor maçının kendilerinin çıkış maçı olacağını, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER