Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Hatayspor Teknik Direktörü Güneş: -İstanbul Güngörenspor galibiyetiyle hedefimize doğru ve güzel adımlarla ilerliyoruz


HATAY (A.A) - Hatayspor Teknik Direktörü Ali Güneş, İstanbul Güngörenspor galibiyetiyle hedeflerine doğru ve güzel adımlarla ilerlediklerini belirtti.
     Güneş, düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta İstanbul Güngörenspor karşısında oynadıkları karşılaşmada galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Fethiyespor maçındaki puan kaybından sonra İstanbul Güngörenspor maçının değerinin takım için daha da arttığını ifade eden Güneş, şöyle konuştu:
     Fethiyespor maçında aldığımız beraberlikten sonra kaybettiğimiz puanları telafi etmek adına bu maçı almamız gerekiyordu. Özellikle ikinci yarıda rakibimize fark atabileceğimiz pozisyonlar yakaladık. İstatistiklerden de belli olduğu gibi iç sahada çok başarılı olduğumuzu söyleyemeyiz, ama bundan sonra ki maçlarda daha iyi olacağımıza inanıyorum. Çünkü Hatayspor, futbolun tüm gerekliliğini yerine getiren bir takım. Önümüzde 13 maç daha var ve başarıya ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. İstanbul Güngörenspor galibiyetiyle hedefimize doğru ve güzel adımlarla ilerliyoruz.
     Pazar günü oynayacakları Bozüyükspor maçının da en az Fethiyespor maçı kadar zorlu geçeceğini tahmin ettiklerini kaydeden Güneş, taraftar desteğiyle bu maçtan da gelip gelmek istediklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Lale Köklü / İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER