Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tokatspor Futbol Şube Sorumlusu Gürses: -Anadolu Selçukluspor maçını kazanmak istiyoruz


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun futbol şube sorumlusu Ahmet Gürses, Anadolu Selçukluspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.
     Gürses, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazar günü deplasmanda Bayrampaşaya 3-1 mağlup olduklarını anımsattı.
     Maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Gürses, Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu maç geride kaldı, onu unuttuk. Bayrampaşa maçında İstanbulun değişik yerlerinden gelerek Tokatsporu destekleyen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızı bu sefer üzdük. İnşallah İstanbulda birkaç hafta sonra Eyüpsporla oynayacağımız maçı kazanarak taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Kafilemize maç sonunda yemek veren başta Zekeriya Yılmaz, Tuncay bey ve bütün dernek başkanlarımıza bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Hafta sonu sahalarında Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Gürses, şunları aktardı:
     Takımımız bu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak. Anadolu Selçukluspor maçını kazanmak istiyoruz. Bu maçtan alacağımız 3 puan ile gruptaki iddiamızı devam ettirmek istiyoruz. Tokatspor bu maçı kazanacak güçte. İnşallah sahadan galibiyetle ayrılırız. Pazar günü oynayacağımız maça tüm taraftarlarımızı davet ediyorum. Bu maçta bizi 90 dakika boyunca desteklesinler.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER