Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Polatlı BUGSAŞ Spor Kulübü Başkanı Abdülkadir Dişçi: Bu bir namus sözüdür, bu takım Polatlıda kalacak


ANKARA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Polatlı BUGSAŞ Sporun kulüp başkanı Abdülkadir Dişçi, Polatlı Şehir Stadında iyileştirme çalışmaları tamamlanana kadar maçları Yenikent ASAŞ Stadında oynayacaklarını söyledi.
     Abdülkadir Dişçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, federasyon temsilcilerinin stadın eksiklerini dile getirdiğini ve stat zemini, seyirci tribünü, doğalgaz gibi sıkıntılar giderilene kadar da başka statta oynama kararı aldıklarını belirtti.
     Polatlıyı terk etmeyeceklerini anlatan Dişçi, şöyle konuştu:
     Bu eksiklikler tamamlandığında dün olduğu gibi yine maçlarımızı kendi stadımızda yani Polatlıda oynayacağız. Defalarca söyledim. Biz Polatlının takımıyız ve Polatlıda kalacağız. Bu bir namus sözüdür, bu takım Polatlıda kalacak. Gerçekten bize inananları ve arkamızda olanları bu günlerde daha iyi tespit ettik. Yol şampiyonluk yolu, en ufak bir aksiliğe bile tahammülümüz yok. Bu şehir şampiyon olacak ve bu yüzden biz bu sorunları aşacağız. Futbolcularımızla yaptığımız istişarede Polatlıda ki çim sahamızın zemininde sertlik oluştuğunu ve oyuncularımızın bu nedenden dolayı tedirgin olduklarını öğrendik. Derhal çimin yeniden yapılması için çalışma başlattık. Bu çalışmalar bittiğinde stadımıza tekrar geri döneceğiz.
    
     -Taraftar en önemli silahımız-
    
     Abdülkadir Dişçi, takımın Polatlıdan ayrılacağı yönündeki iddiaların gerçek olmadığını ifade etti.
     Dişçi, Bizim en vefakar yanımız Polatlı taraftarımız. Biz biliyoruz ki onlar bu takımı şampiyon yapacaklar. Taraftarımız kulübümüzün gerçek sahibidir. Polatlı taraftarı bu takımın şampiyonluktaki en önemli silahıdır diye konuştu.
     PTT 1. Lige çıkmaları halinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçekin desteğiyle Polatlıya 10 bin kişilik yeni bir stat inşa edileceğini anlatan Dişçi, Bu sözü verdik. Kimse verdiğimiz sözlerden şüphe duymasın. Yeter ki şampiyon olalım. Verdiğimiz sözün arkasındayız. Polatlı, takımıyla gurur duyacak ve başarıdan başarıya koşacak. Benim sözlerim Polatlı şehrine ve taraftarınadır. Bize inansınlar ve güvensinler. Güzel günler göreceğiz değerlendirmesini yaptı.
     Daha sonra Abdülkadir Dişçi, Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Yılmaz ve Polatlı BUGSAŞ Spor taraftar temsilcileriyle görüştü.
    
     Muhabir: Polatlı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER