Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Fethiyespor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarına başladı -Kulüp başkanı Öztürk: -Geçen hafta oynanan maçta yaptığımız yanlışları telafi ederek yolumuza devam edeceğiz. Lig u


MUĞLA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarına başladı.
     Fethiyespor, Sakaryaspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde teknik direktör Mustafa Ceviz yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı. Çalışmaya tüm futbolcular katıldı.
     Teknik direktör Mustafa Ceviz, antrenman sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Sakaryaspor maçında galip gelerek Faturavizyon Kahramanmaraşspor karşısında alınan mağlubiyeti unutturmak istediklerini söyledi. Maça iyi hazırlandıklarını, ancak kazanamadıklarını belirten Ceviz, Kırmızı kart dengemizi bozdu. Bu maçı unutup Sakaryaspor karşılaşmasına odaklanmalıyız. Galibiyetle dönüp kendimizi affettireceğiz. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz dedi.
     Kulüp başkanı İsmail Öztürk ise ligin uzun bir maraton olduğunu vurgulayarak, kaybedilen maçın telafi edileceğini ifade etti.
     Geçen hafta çok şanssız bir günlerinde olduğunu dile getiren Öztürk, 5-6 futbolcumuz yüzde 50 bile oynamadı. Şimdi şapkayı önümüze koyup düşünme zamanı. Bu mağlubiyetten gereken dersleri çıkartmalıyız. İşimizi icra ederken şımarmayacağız, havaya girmeyeceğiz. Önemli olan bunun sonuna ulaşmak. Bu tip kazalar olabiliyor diye konuştu.
     Hafta sonu oynanan maçta yaptığımız yanlışları telafi ederek yolumuza devam edeceğiz. Lig uzun bir maraton diyen Öztürk, Oynanmamış 11 maç daha var. Önümüzde ilk olarak Sakaryaspor maçı var. Bu maç bizim için her maç gibi önemli. Deplasmanda kazanarak bu uzun maratona devam edeceğiz diye konuştu.
     Hafta sonu Sakaryaspor ile oynanacak maçta lacivert-beyazlılarda kırmızı kart cezalısı Halil, sarı kart cezalıları Onur Okan ve Murat Türkkan forma giyemeyecek.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER