Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Bandırmasporun yeni teknik direktörü Çevik: Ligin sonuna kadar elimizden gelenin fazlasını yapacağız


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmasporda teknik direktörlük görevine getirilen Oktay Çevik, ligin sonuna kadar ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını bildirdi.
     Mustafa Alper Avcının istifasının ardından boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Çevik, yaptığı açıklamada, kalan 11 maçta en iyi sonucu almak için mücadele edeceklerini söyledi. Gruptaki takımları genel anlamda tanıdığını ifade eden Çevik, Bandırmasporun grubunda nasıl maç kazanması gerektiğini de iyi bildiğini anlattı.
     İlk etapta takımın koşu temposunu ve oyuncuların performanslarını yüzde 10 artırmayı hedeflediklerini dile getiren Çevik, şunları kaydetti:
     Bandırmasporda bir değişim yaratmak istiyoruz. Değişim, fiziksel değil ruhsal olacak. Geriye kalan 11 maçta şansımızı sonuna kadar zorlamak istiyoruz. Bu takımın gerçek performansının bu olmadığını çok iyi biliyorum. Performansları yukarılara çekeceğiz. Ligin sonuna kadar elimizden gelenin fazlasını yapacağız.
     Öte yandan, Çevikin göreve başlamasıyla, bir süre önce kadro dışı bırakılan Sinan Yitmez takımla antrenmanlara başladı.
    
     Muhabir: Bandırma / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER