Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -İnegölspor Teknik Direktörü Bulut: Lider Balıkesirspor ile aramızda 7 puanlık fark var


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölsporun teknik direktörü Mehmet Bulut, Lider Balıkesirspor ile aramızda 7 puanlık fark var. Biz maçı kazandıktan sonra rakibin de puan kaybetmesini bekliyoruz. Her şey artık rakibin elinde dedi.
     Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları Çamlıdere Şekerspor maçının hazırlıklarını sürdüklerini belirtti. Lider Balıkesirspor ile aralarında 7 puanlık fark olduğuna dikkati çeken Bulut, şunları kaydetti:
     Biz maçı kazandıktan sonra rakibin de puan kaybetmesini bekliyoruz. Her şey artık rakibin elinde. 9 maçın en az 8ini kazandığımızda şampiyon olabileceğimizi biliyoruz. Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece, bu işin içerisinde kesinlikle varız. İkinci hedefimiz play-offlarda yer almak. Bu hafta oynayacağımız Çamlıdere Şekerspor da ligde düşmemeye oynuyor. Bu tip maçlarda hep sıkıntı yaşadık. Bunları biliyoruz ve buna göre hareket edeceğiz. İnşallah hafta sonu sahadan üç puanla ayrılacağız. Özellikle iç sahada puan kaybetmememiz gerekiyor.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Metin Aktaş / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER