Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Bozüyükspor Kulübü Takım Kaptanı Göçerler: -"Ünyespor maçı sezonun en önemli maçı"


BİLECİK (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyüksporun takım kaptanı Serdar Göçerler, 14 Nisanda sahalarında yapacakları Ünyespor maçının kendileri için sezonun en önemli maçı olduğunu söyledi.
     Göçerler, tesislerde yapılan antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bu hafta sahalarında oynayacakları Ünyespor maçından alacakları 3 puan ile ligde kalmayı garantileyebileceklerini belirterek, takımın motivasyonunun üst seviyede olduğunu söyledi.
     Futbolcuların maddi ve manevi sıkıntılar yaşadığını ifade eden Göçerler, şunları kaydetti:
     "Halen bu sıkıntıları yaşamaktayız ama biz oynadığımız maçlarda olduğu gibi bu maçta da hepsini bir kenara bıraktık. Ünyespor maçına mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz çünkü rakibimizle aramızda 5 puan var. Ünyespor maçı sezonun en önemli maçı. İlk hedefimiz, bu maçı kendi sahamızda oynadığımız için kazanıp işi bitirmek. Bütün herkesi bizi desteklemeleri için stada bekliyoruz. Bu maçın çok zor olacağını biliyorum. Son oynadığımız 3 maçta 5 puan aldık. Aynı zamanda ekonomik sıkıntıları unutmaya çalışıyoruz. Bu sonuçlar bir nebze olsun bizi motive ediyor. Bu hafta azda olsa ekonomik olarak destek olunursa hem alınan puanların hem de birazcık ekonomik desteğin moraliyle bu maça en üst düzeyde çıkacağımızı düşünüyorum."
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER