Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -1. Grupta Tekirova Belediyespor, Kastamonusporu 5-3 yendi


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Tekirova Belediyespor, sahasında Kastamonusporu 5-3 mağlup etti.
     Tekirova Belediyesi Dr. Fehmi Öncel Stadında oynanan karşılaşmayı, Evren Atış, Atilla Karaoğlan ve Mükremin Uzer hakem üçlüsü yönetti. Maç, ev sahibi Tekirova Belediyesporun vuruşuyla başladı.
     Maça rakibine göre daha atak başlayan Tekirova Belediyespor, 17. dakikada Mustafanın golüyle 1-0 öne geçti. Golden 4 dakika sonra Gökhanın golüyle farkı ikiye çıkaran Tekirova Belediyespor, daha rahat bir futbol ortaya koydu.
     40. dakikada gelişen konuk ekibin atağında Gökay, topu ağlara göndererek farkı bire indirdi. 3 dakika sonra ikinci golünü kaydeden Gökay skorda dengeyi sağladı: 2-2.
     45. dakikada ev sahibi Tekirova Belediyespordan Mustafa, tekrar takımını öne geçiren golü attı ve maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi: 3-2.
     Tekirova Belediyespor, 83. dakikada Gökhanın golüyle skoru 4-2 yaptı. 86. dakikada Kastamonuspordan Serhat farkı bire indirerek skoru 4-3 getirdi.
     90+2de ise Tekirova Belediyespordan Mustafa, takımının 5inci, kendisinin 3üncü golünü attı ve skor 5-3 oldu. Maçta başka gol olmayınca Tekirova Belediyespor, sahadan 5-3 galip ayrıldı.
     Maçta Kastamonuspordan Yılmaz Tunahan ve Uğur, sarı kart gören oyuncular oldu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER