Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Altınordu Genel Müdürü Dizdar: Herkesin güven içinde hareket ettiği bir ortam yarattık


İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Altınordunun genel müdürü Murat Dizdar, kulüpte herkesin güven içinde hareket ettiği bir ortam oluşturduklarını bildirdi.
     Dizdar, yaptığı yazılı açıklamada, ara transfer döneminde şimdiye kadar 6 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını, alternatifli ve güçlü bir takım oluşturduklarını belirtti.
     Sezon başında olduğu gibi 1. Lig seviyesindeki oyuncuları güven duygusu sayesinde transfer ettiklerini bildiren Dizdar, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     Sezon başında da devre arasında da yaptığımız transferlerde hep Nasıl oluyor da bu oyuncular Altınorduyu tercih ediyor denildi. Bu tercihleri, parayla pulla değiştiremezsiniz. Oyunculara kariyerleri ile ilgili bir plan sunuyoruz, değer verdiğimizi hissettiriyoruz. Altınorduda herkesin güven içinde hareket ettiği, maddi manevi huzuru yakaladığı, sistematik, her adımı planlı ve programlı bir ortam yarattık. Oyuncular da bu sistemin bir parçası olmak istedikleri için bugün aramızdaki yerlerini aldılar.
     Dizdar, takım kadrosuna bir iki ismin daha katılabileceğini, genç ve yetenekli bir santrfora daha en geç yarın imza attıracaklarını kaydetti.
     Altınordu şimdiye kadar 1461 Trabzondan Arif Morkaya, Sancaktepe Belediyesinden Doğan Ateş, gurbetçi Timur Karagülmez, Bozyaka Yeşiltepeden Halil İbrahim Tuna ve Bucaspordan Musa Yiğitin ardından Balıkesirsporun gol kralı unvanlı oyuncusu Coşkun Yılmazı da kadrosuna kattı.
     İzmir temsilcisi Güneş Can Görgülü, Gökhan Güney, Caner Akgün kiralık Kemal Ünalı gönderip, Cihan Topaloğlu, Okan Kılbaş ve İnan Karabulutu hazırlayıcı takım Bozyaka Yeşiltepeye göndermişti.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER