Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin: Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyeti hak eden taraftık


TRABZON (A.A) - Arsinspor Genel Sekreteri Muammer Şahin, Erzurum Büyükşehir Sporu 2-0 yendikleri karşılaşmada galibiyeti hak eden taraf olduklarını söyledi.
     Şahin, bir önceki hafta Darıca Gençlerbirliği deplasmanında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, Bu nedenle Erzurum Büyükşehir Spor maçını mutlaka kazanmalıydık. Bu bilinçle sahaya çıkıp, kazanmak için elimizden geleni yaptık. Öneminin farkında olduğumuz karşılaşmaya iyi başladığımızı söyleyemem. Fakat maçlar 90 dakikadır. Kötü başladığımız müsabakada ilk yarının ortalarına doğru dengeyi kurduk, ardından oyunu rakip sahaya yıktık ve kazandığımız penaltıyla öne geçmeyi başardık dedi.
     Golden sonra da üstünlüklerini devam ettirerek ilk yarının son dakikalarına doğru aradıkları ikinci golü de bulmayı başardıklarını ifade eden Şahin, Bu gollerle birlikte ilk yarıyı 2-0lık skorla önde kapattık. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise sahada dengeli bir oyun vardı. Her iki takımında net gol pozisyonları olmadı. Biz de skor avantajımızı koruyarak sahadan 2-0 galip ayrılan taraf olduk diye konuştu.
     Bu galibiyetle birlikte alt sıralardan uzaklaştıklarını belirten Şahin, bundan sonraki haftalarda galibiyet serisi yakalamak istediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER