Futbol: Spor Toto 3. Lig

Futbol: Spor Toto 3. Lig -Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: Biz her maçımızı kazandığımız takdirde sezonu zaten şampiyon bitireceğiz


İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta deplasmanda Sancaktepe Belediyespora 1-0 mağlup olan Altınordunun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Biz her maçımızı kazandığımız taktirde sezonu zaten şampiyon bitireceğiz dedi.
     Eroğlu, yaptığı açıklamada, Sancaktepe Belediyespor karşısında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını, karşılaşmada özellikle hücum bölgesinde etkili olamayınca rakiplerinin direncinin arttığını söyledi.
     Bir anlık hatanın ardından kalelerinde gol gördüklerini kaydeden Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Bu zorlu lig maratonunda puan kayıpları olacak. Önemli olan hemen toparlanıp önümüzdeki Keçiörengücü maçına konsantre olmak. Yenseydik de bunu yapacaktık. Hatalarımız konusunda çalışacağız. Bunları yapmamaya çalışacağız. Lider Darıca Gençlerbirliğinin puan kaybedeceğini tahmin ediyorduk. Bundan sonra onların değil, bizim ne yapacağımız önemli. Biz her maçımızı kazandığımız takdirde sezonu zaten şampiyon bitireceğiz.
     Altınorduda Furkan Tuşikin cezalı duruma düştüğü bildirildi.
     Sakatlığı bulunan Murat Cömertin yarından itibaren takımdan ayrı olarak salonda çalışmaya başlayacağı, Coşkunun ise tedavisinin sürdüğü kaydedildi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER