Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Sanica Boru Elazığspor Genel Menajeri Öztürk: -"Her zaman ligde kalacağımızı söyledik ve bunu başardık"


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor Genel Menajeri Özgür Öztürk, "Her zaman ligde kalacağımızı söyledik ve bunu başardık" dedi.
     Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Ligin 33. haftasında deplasmanda mücadele ettikleri Gaziantepspor karşılaşmasından aldıkları 1 puanla ligde kalmayı garantilediklerini anımsatarak, 33 hafta boyunca çok ciddi mücadele verdiklerini söyledi.
     Bordo-beyazlı ekibin hem ekonomik sıkıntıları hem de başarılarının erken gelmemesinden dolayı kamuoyunda zaman zaman karamsarlığın hakim olduğunu vurgulayan Öztürk, "Kulübümüz adına, asla kötü ve negatif bir düşünce lig boyunca hiç olmadı. Ligde her zaman kalacağımızı söyledik ve bunu başardık. Bizim kazanmak adına her şeyi yapan bir takımımız var" ifadelerini kullandı.
     Gelecek sezon için hazırlıklara yakın zamanda başlamayı planladıklarını bildiren Öztürk, takımdaki eksikleri bildiklerini ve iskelet kadroyu bozmayacak şekilde yeni oyuncu transferleri düşündüklerini dile getirdi.
     Ligde kalma yolunda mücadeleyi hiç bırakmayan kulüp başkanı Selçuk Öztürk, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlara teşekkür eden Öztürk, ayrıca şampiyonluğa ulaşan Galatasarayı kutladı.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER