Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Çebi: -Takımımızın düşme korkusunu bir an önce üzerinden atması lazım


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Hasan Çebi, Takımımızın düşme korkusunu bir an önce üzerinden atması lazım dedi.
     Çebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Sanica Boru Elazığspor maçının son derece önemli olduğunu belirterek, Bu maçtan en az 1 puan almamız lazım diye konuştu.
     Takımın Elazığa Kardemir Karabükspor galibiyetinin moraliyle gideceğini dile getiren Çebi, şöyle devam etti:
     Bu maç çok zor geçecek. Rakibimiz çıkışta olan bir takım. Deplasmanda da son maçını kazandı. Takımımız bu maçtan puan ya da puanlar alıp kendi sahasında da Gaziantepsporu yenerse, çok rahatlayacak. Ligde üst sıralardaki takımların birbirlerine yakınlıklarından dolayı yukarıları da zorlayabiliriz. Öncelikle Ordusporu bulunduğu yerden bir an önce uzaklaştırmak istiyoruz. Çünkü takımımızın düşme korkusunu bir an önce üzerinden atması lazım.
     Çebi, deplasmanda oynayacakları maçta mor-beyazlı taraftarların tribünde yerlerini alacaklarını, bunun için gerekli desteği sağlayacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER